سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش، زمام دار و کردار، راننده و نفس(مرکبی) سرکش است . [امام علی علیه السلام]

دانلود مقاله استفاده از روش سولوترمال جهت سنتز نانوبلور لومینسن

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/14 5:48 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله استفاده از روش سولوترمال جهت سنتز نانوبلور لومینسنس Y2O3:Eu با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله استفاده از روش سولوترمال جهت سنتز نانوبلور لومینسنس Y2O3:Eu با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله استفاده از روش سولوترمال جهت سنتز نانوبلور لومینسنس Y2O3:Eu با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله استفاده از روش سولوترمال جهت سنتز نانوبلور لومینسنس Y2O3:Eu با word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: ششمین کنگره سرامیک ایران

تعداد صفحات: 8

چکیده:

مهمترین جزء نما یشگرها و لامپ ها، فسفرها ( ترکیبات لوم ینسنس معدن ی ) می باشند که گسترش روز افزون انواع نما یشگرها و لامپ ها مد یون تنوع روز افزون فسفرها است . یکی از اجزاء اصل ی تام ین کننده رنگ قرمز در نما یشگرها و لامپ ها ی سه رنگی، Y2O3:Eu می باشد که از بدو سنتز در دهه 60 قرن بیستم تاکنون جایگزینی مناسب پیدا نکرده است در سال های اخیر از روش های متنوع ی برا ی سنتز ا ین رنگدانه استفاده شده است که از آن جمله م ی توا ن به واکنش حالت جامد، انواع روش های تر شامل سلژل، هم رسوبی، میکروامولسیون، هیدروترمال و واکنش های گازی اشاره کرد . در این مقاله به روش سولوترمال ( استفاده از فشار و دما ی اتوکلاو در مح یط غ یر آب ی ) برای سنتز ا ی ن پودر اشاره شده است . فن اصل ی در ا ین روش استفاده از اصلاح کننده های سطح ی ح ین افزودن محلول های اول یه و استفاده از نقش آنها در کنترل سطح ذرات ح ین تشک یل رسوب در اتوکلاو م ی باشد به جهت بررس ی رسوب تشک یل شده از ابزارها ی FTIR ، XRD ،TEM و SEM , STA استفاده شده است تا اثر اصلاح کننده های سطح ی بر خواص پودر بدست آمده مورد بررس ی قرارگیرد . نتایج حاک ی از تاث یر کنترل ی اصلاح کننده ها بر خواص مختلف همچون میزان بلورین شدن، مورفولوژی ذرات و شدت لومینسنس دارد .
پودر بدست آمده پس از عمل یات حرارت ی در دما ی 600 ° C از نظر فاز ی اکس ید ایتریم م ی باشد که جابجایی پ یک های ناش ی از حضور یوروپیوم در ساختمان اکس ید ایتریم در طیف پراش پرتو ایکس این ترکیب مشاهده می گردد . می انگین اندازهبلورهای بدست آمده به این روش در حدود 14 nm می باشد . نتایج آزما یش ها نشان م ی دهد از نظر شدت لوم ینسنس در مقا یسه با دو نمونه استاندارد بهتر ین نمونه سنتز شده به ا ی ن روش از شدتی میانه برخوردار است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :